AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan yıkamak

Kahve falında yeşil soğan yıkamak

Kahve falında yeşil soğan yıkamak ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil soğan yıkamak gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir pozisyona ya da yola sokmamanızda fayda var.

Kahve falında yeşil soğan yıkamak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan yıkadığını görmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında taze soğan yıkamak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil soğan görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlaya yeşil soğan ekmek dargınların barışacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan soymak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına işarettir.

Kahve falında ölüye yeşil soğan vermek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil soğan ve maydanoz görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir