AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan yaprağı görmek

Kahve falında soğan yaprağı görmek

Kahve falında soğan yaprağı görmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soğan yaprağı gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda dikkatli olunması gerekiyor.

Kahve falında yeşil soğan yaprağı görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında soğan yaprağı görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gül yaprakları görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı yaprak görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında ağaç yapraklarının döküldüğünü görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, bol nimete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil pancar yaprağı görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına alamet eder.

Kahve falında yapraklı ağaç görmek yaptığı işten çıkarılacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir