AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik soğan görmek

Kahve falında yeşillik soğan görmek

Kahve falında yeşillik soğan görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşillik soğan gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir problemin büyümesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında yeşil soğan marul görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşillik soğan görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil soğan satın almak çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, iyi kısmetleri olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil soğan ayıklamak şansının geri döneceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil soğan ekmek görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden yeşil soğan almak kazancın düşeceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan tarlası görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan doğradığını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, yükseleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir