AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan doğradığını görmek

Kahve falında yeşil soğan doğradığını görmek

Kahve falında yeşil soğan doğradığını görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, sıkıntılar son bulacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil soğan doğradığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Kahve falında yeşil soğan doğradığını görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin soğan doğradığını görmek umutlanacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında taze soğan doğradığını görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kuru soğan doğradığını görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının soğan doğradığını görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil biber doğradığını görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşillik doğradığını görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarımsak doğradığını görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir