AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şişe su içmek

Kahve falında bir şişe su içmek

Kahve falında bir şişe su içmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir şişe su içmek gördüyseniz:

  • Duygularınız vizyonunuzu gölgeliyor.

Kahve falında şişelerce su içmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında cam şişeden su içmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına alamet eder.

Kahve falında su şişesinden su içmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına inanılır.

Kahve falında şişede su içmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şişe su içmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında plastik şişeden su içmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına alamet eder.

Kahve falında içki şişesinden su içmek içinin de rahat edeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil şişeden su içmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir