AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sebzeler almak

Kahve falında yeşil sebzeler almak

Kahve falında yeşil sebzeler almak bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, malın bereketinin artmasına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, çok üzüntü duyulacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sebzeler almak gördüyseniz:

  • Sakinlik çözümü kolaylaştıracaktır, unutmayın.

Kahve falında yeşil sebze almak manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, gönül yaralarının iyileşeceği alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil meyve ve sebze görmek sorunların günden güne azalacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil sebze bahçesi görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında yeşillik sebze görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, iyi konumlara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil sebze tarlası görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında sebze ve yeşillik görmek şaşkın olacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında yeşillik sebzeler görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sebze yıkamak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir