AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik sebzeler görmek

Kahve falında yeşillik sebzeler görmek

Kahve falında yeşillik sebzeler görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik sebzeler gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle başarılarınızı kutlayabilirsiniz.

Kahve falında yeşil sebze yediğini görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sebze ve yeşillik görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sebze almak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil sebze bahçesi görmek yeni kararlar alınacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil sebze tarlası görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil meyve ve sebze görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına inanılır.

Kahve falında yeşillik sebzeler görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, eşlerin ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşillik sebze görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir