AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik sebze görmek

Kahve falında yeşillik sebze görmek

Kahve falında yeşillik sebze görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşillik sebze gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması size bazı avantajlar sağlayabilir.

Kahve falında yeşil yapraklı sebze görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına işarettir.

Kahve falında yeşil sebze yemek hayallerin gerçekleşeceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillik sebze görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sebze tarlası görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil sebzeler almak doğru karar veremeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşillik sebzeler görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, kazançlı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında sebze ve yeşillik görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalettir.

Kahve falında yeşil sebze görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir