AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sebze yıkamak

Kahve falında yeşil sebze yıkamak

Kahve falında yeşil sebze yıkamak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, geçiminin zorlaşacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, daha fazla yakınlaşacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil sebze yıkamak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren başlıklarda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil sebze yıkamak uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta inanılır.

Kahve falında sebze yıkamak sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil sebzeler almak sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil yapraklı sebze görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil sebze görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik sebze görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil sebze bahçesi görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında yeşil sebze almak hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir