AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sebze bahçesi görmek

Kahve falında yeşil sebze bahçesi görmek

Kahve falında yeşil sebze bahçesi görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil sebze bahçesi gördüyseniz:

  • Sır olarak sakladığınız birşey ortaya çıkabilir.

Kahve falında yeşil sebze bahçesi görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sebze bahçe görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sebze bahçesi görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine işaret eder.

Kahve falında bahçeden sebze meyve toplamak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeden sebze çalmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçe ve sebze görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında sebze ekili bahçe görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına işarettir.

Kahve falında meyve ve sebze bahçesi görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir