AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sarıklı insan görmek

Kahve falında yeşil sarıklı insan görmek

Kahve falında yeşil sarıklı insan görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına alamet eder.

Kahve falında yeşil sarıklı insan gördüyseniz:

  • Bazı yakın ya da arkadaşlarınız mevcut hataları ya da belli karar veya yargılarındaki yanlışları kabul etmekten kaçınıyor olabilirler.

Kahve falında yeşil sarıklı insanlar görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil sarıklı insan görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sarıklı adamlar görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil sarıklı dede görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil sarık giymek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil sarıklı hoca görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil beyaz sarık görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil sarıklı adam görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir