AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sarıklı dede görmek

Kahve falında yeşil sarıklı dede görmek

Kahve falında yeşil sarıklı dede görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil sarıklı dede gördüyseniz:

  • Belli tavsiyelerde ya da önerilerde bulunurken dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında yeşil sarıklı dede görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sakallı sarıklı dede görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil sarıklı insan görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil sarık görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil sarıklı adam görmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil sarıklı hoca görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil sarık giymek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sarıklı insanlar görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, önemli sorumluluklar alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir