AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sandalye görmek

Kahve falında yeşil sandalye görmek

Kahve falında yeşil sandalye görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sandalye gördüyseniz:

  • Sizi yoran bazı iş, düzenleme veya programlar sona ererse, endişelenmeyin.

Kahve falında yeşil sandalye görmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında akülü sandalye görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elektrikli sandalye görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sandalye görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında ahşap sandalye görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sandalye yapmak maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, eski enerjisini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sandalye ve masa görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturan birini görmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir