AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye yapmak

Kahve falında sandalye yapmak

Kahve falında sandalye yapmak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, hasta ise şifa bulacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalettir.

Kahve falında sandalye yapmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerinin ya da alınan eğitimlerin faydasını görebilir, popülaritenizi ya da özgüveninizi arttırabilirsiniz.

Kahve falında sandalye yapmak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü sandalye görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında turuncu sandalye görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek sandalyesi görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sallanan sandalyede oturmak hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye binmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birine sandalye vermek işveren koltuğunda oturacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı masa sandalye görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir