AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrikli sandalye görmek

Kahve falında elektrikli sandalye görmek

Kahve falında elektrikli sandalye görmek icat yapacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, alanında marka bir isim olacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrikli sandalye gördüyseniz:

  • Fikirleriniz veya verdiğiniz mücadele ne kadar doğru ya da mantıklı olsa da, bazı kişileri yanlış yapmaktan vazgeçirmeye yetmeyebilir.

Kahve falında elektrikli sandalye görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında elektrik teli görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına işaret eder.

Kahve falında elektrikli balık görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında elektrik panosu görmek maddi zararın büyük olacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik direğini görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına yorulur.

Kahve falında elektrik borcu görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, bütçesinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında elektrik ocağı görmek rakiplerine karşı fark atacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında elektrikli eşya görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir