AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil saman görmek

Kahve falında yeşil saman görmek

Kahve falında yeşil saman görmek maddi gücünün yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, saygı göreceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil saman gördüyseniz:

  • Bazı plan, program ya da sözleşmeler düşünüldüğü kadar cazip ya da tam olmayabilir.

Kahve falında yeşil saman görmek çok kötü durumlara düşeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında samanlıkta yangın görmek ferahlık veren sözler duymaya, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında ata saman yedirmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, yapılan ahlaksız davranışlara delalet etmektedir.

Kahve falında ahırda saman görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında samanlıkta yumurta toplamak kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında çok saman görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rahat bir dönem yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında saman çuvalı görmek günden güne sorunlarının artacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ineklere saman vermek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir