AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil salıncak görmek

Kahve falında yeşil salıncak görmek

Kahve falında yeşil salıncak görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil salıncak gördüyseniz:

  • Neşeniz yerinde görünüyor.

Kahve falında yeşil salıncak görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta salıncak görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salıncak görmek eşiyle bahtiyar olacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına rivayet eder.

Kahve falında salıncak binmek yeni bir işe gireceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına tabir olunur.

Kahve falında salıncak kurmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında salıncakta sallanan birini görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalet eder.

Kahve falında dönen salıncak görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında salıncak sallamak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir