AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta salıncak görmek

Kahve falında ağaçta salıncak görmek

Kahve falında ağaçta salıncak görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta salıncak gördüyseniz:

  • İnsan ilişkilerinde güzel destekler almanız mümkündür.

Kahve falında ağaçta salıncak görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta salıncakta sallanmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş salıncak görmek ümitsizliğe, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında lunaparkta salıncağa binmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, elindekileri kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında salıncaktan inmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evde salıncak görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırık salıncak görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret eder.

Kahve falında salıncaktan düşmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, tövbelerinin kabul olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir