AnaSayfa / Genel / Kahve falında salıncak kurmak

Kahve falında salıncak kurmak

Kahve falında salıncak kurmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalettir.

Kahve falında salıncak kurmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirler üreterek yerinizi almak isteyen kişilerin önünü kesebilirsiniz.

Kahve falında salıncak kurmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salıncak yapmak ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, asla yüksünmeyeceğine delalettir.

Kahve falında uçan salıncağa binmek hem eğleneceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini salıncakta görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil salıncak görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında salıncakta sallandığını görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında gelinlikle salıncakta sallanmak isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında salıncakta hızlı sallanmak sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir