AnaSayfa / Genel / Kahve falında salıncak görmek

Kahve falında salıncak görmek

Kahve falında salıncak görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, büyük zorluklar geçireceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine inanılır.

Kahve falında salıncak gördüyseniz:

  • İlerleyebilmek için geçmişte birlikte iş yaptığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında demir salıncak görmek kötü günlerin arkada kalacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında salıncakta uyumak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında dönen salıncağa binmek yeni işler alacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle salıncakta sallanmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçta salıncakta sallanmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında salıncağa binmek lüks içinde olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında uçan salıncak görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde salıncakta sallanmak kendisi ile baş başa kalacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir