AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil saksı görmek

Kahve falında yeşil saksı görmek

Kahve falında yeşil saksı görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin her işi severek yapacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, elinin darlık görmeyeceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil saksı gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri onlarla da paylaşmalısınız.

Kahve falında saksıda yeşil bitki görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil saksı çiçeği görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil çiçekler görmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil yaprak görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek almak yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda yeşil ağaç görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir