AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sahada maç yapmak

Kahve falında yeşil sahada maç yapmak

Kahve falında yeşil sahada maç yapmak gözden düşeceğine, ayıplanacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil sahada maç yapmak gördüyseniz:

  • Pek çok kimse sizinle ilgilenmeye başlayabilir.

Kahve falında yeşil sahada maç yapmak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulur.

Kahve falında halı saha maçı yapmak ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil halı saha görmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, alım gücünün zayıflamayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çim saha görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, onların mutlu haberlerini alacağına işarettir.

Kahve falında yeşil saha görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil futbol sahası görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saha görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında tenis sahası görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir