AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil saç boyası görmek

Kahve falında yeşil saç boyası görmek

Kahve falında yeşil saç boyası görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil saç boyası gördüyseniz:

  • Olayları hızlandırmaya veya zorlamaya çalışmak yerine, bırakın akışında devam etsin.

Kahve falında saçı yeşile boyatmak para yatıracağına ve zarar edeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarını yeşile boyatmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil saç boyası görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evlatlarının hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını yeşile boyatmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşile boyanmış duvar görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, tövbelerin kabul olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil göz boyası sürmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ev boyası görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında yeşile boyanmış ev görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir