AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ev boyası görmek

Kahve falında yeşil ev boyası görmek

Kahve falında yeşil ev boyası görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, bedeninin de iyileşeceğine, mali gücünü yitireceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil ev boyası gördüyseniz:

  • Ailenizle daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Kahve falında yeşile boyanmış ev görmek eline geçen malları tutamayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evi yeşil boya yapmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına yorulur.

Kahve falında evi yeşile boyanmış görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına rivayet eder.

Kahve falında içi yeşil boyalı ev görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ev boyası görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, parasız günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil boyalı ev görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil boya görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil boya yapmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir