AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı yeşile boyatmak

Kahve falında saçı yeşile boyatmak

Kahve falında saçı yeşile boyatmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı yeşile boyatmak gördüyseniz:

  • Aralık ayına olumlu ruh haliyle başlıyorsunuz.

Kahve falında saçını yeşile boyatmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı yeşile boyatmak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını yeşile boyatmak hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil saç boyası görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında evi yeşile boyanmış görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi yeşil boya yapmak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil ev boyası görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil boyalı bina görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir