AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sabunla yıkamak

Kahve falında yeşil sabunla yıkamak

Kahve falında yeşil sabunla yıkamak ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri veya olayları zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil sabunla el yıkamak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, insanların hayır dualarını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil sabunla yıkamak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil sabunla saç yıkamak hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarını sabunla yıkamak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sabunla saçını yıkamak çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına delalettir.

Kahve falında saçını sabunla yıkamak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sabunla el yıkamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, imkânsızlıklarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında sabunla elleri yıkamak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir