AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil nehir görmek

Kahve falında yeşil nehir görmek

Kahve falında yeşil nehir görmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil nehir gördüyseniz:

  • Farklı farklı alanlarda ufak tefek engeller yaşanabilir.

Kahve falında yeşil nehirde yüzmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil nehir görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkte nehir görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında yeşillik ve nehir görmek hayatının zaferlerle dolacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nehir ve yeşillik görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli nehir görmek çok mutlu olacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında nehir kenarında olmak uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işarettir.

Kahve falında kuru nehir görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir