AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik ve nehir görmek

Kahve falında yeşillik ve nehir görmek

Kahve falında yeşillik ve nehir görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik ve nehir gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya bilgi hazinenizi olumlu etkileyecek işlerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında yeşil renkte nehir görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşillik ve nehir görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil nehirde yüzmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli nehir görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil nehir görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nehir ve yeşillik görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında nehirde yüzdüğünü görmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nehire girmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir