AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ve yeşil renk görmek

Kahve falında mavi ve yeşil renk görmek

Kahve falında mavi ve yeşil renk görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi ve yeşil renk gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız, bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Kahve falında mavi yeşil renk görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil mavi renk görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında mavi ve yeşil renk görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renkte araba görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk motor görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi beyaz renk görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, verimliliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk duvar görmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk saç görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir