AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk giymek

Kahve falında yeşil renk giymek

Kahve falında yeşil renk giymek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, düzenin bozulacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil renk giymek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai bir karara varmadan önce, geçmiş tecrübelerinizi asla unutmamalısınız.

Kahve falında yeşil renk çizme giymek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renk kıyafet giymek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renkte elbise giymek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renkli ayakkabı giymek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkli gelinlik giymek sevdiği kişiden de ayrılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renk pantolon giymek çabalarının boşa çıkacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil renk giymek işe giren herkesin kalkınacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkli ceket giymek büyük işlere girileceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir