AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli taşlı yüzük takmak

Kahve falında renkli taşlı yüzük takmak

Kahve falında renkli taşlı yüzük takmak yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bırakın, diğerleri ciddi işlerle uğraşsınlar.

Kahve falında renkli taşlı yüzük takmak insanları kıracağına, üzeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı taşlı yüzük takmak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı taşlı yüzük takmak çok iyi kazançlar elde edileceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı yüzük takmak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında inci taşlı yüzük takmak zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine delalettir.

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak güzel bir iş fırsatına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine delalettir.

Kahve falında iri taşlı yüzük takmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe taşlı yüzük takmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir