AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük renkli taşlar görmek

Kahve falında küçük renkli taşlar görmek

Kahve falında küçük renkli taşlar görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında küçük renkli taşlar gördüyseniz:

  • Biraz yorucu da olsa sonunda zafer sizindir.

Kahve falında renkli küçük taşlar görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında küçük renkli taşlar görmek Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük taş toplamak geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz küçük taş görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük çakıl taşı görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük siyah taş görmek borçları varsa ödeyeceğine, hak yemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük küçük taşlar görmek esenlik içinde olacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında küçük taşlar toplamak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir