AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kurbağa görmek

Kahve falında renkli kurbağa görmek

Kahve falında renkli kurbağa görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli kurbağa gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında ise, inişli çıkışlı durumlar, kararsızlıklar, net olmayan ortamlar, dalgınlıklar veya yanılgılar harekete geçmeyi, kararlar almayı zorlaştırabilir.

Kahve falında renkli kurbağa görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli kurbağa görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mavi kurbağa görmek işlerini hafifleteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine yorulur.

Kahve falında birinin kurbağa yediğini görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında temiz suda kurbağa görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, rakiplerin üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında kurbağadan kaçmak maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli kurbağa görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında suda kurbağa görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir