AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk yorgan görmek

Kahve falında yeşil renk yorgan görmek

Kahve falında yeşil renk yorgan görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, hüsrana uğrayacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil renk yorgan gördüyseniz:

  • En zarif uyarı ya da eleştiri bile, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi orman yangınına çevirebilir.

Kahve falında yeşil renk yorgan görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine alamet eder.

Kahve falında renkli yorgan görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işaret eder.

Kahve falında mor renk yorgan görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine yorulur.

Kahve falında mavi renkli yorgan görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, koltuğunun yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında bordo renk yorgan görmek az maliyetle ticarete atılacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk yorgan görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yorgan dikmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, her konuda şansın yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil yorgan örtmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir