AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli yorgan görmek

Kahve falında renkli yorgan görmek

Kahve falında renkli yorgan görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, müjdeli haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında renkli yorgan gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Kahve falında bordo renk yorgan görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli yorgan görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil renk yorgan görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renk yorgan görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında mor renk yorgan görmek fal sahibinin fakirleşeceğine, isteklerin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkli yorgan görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında yorgan vermek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işarettir.

Kahve falında yün yorgan almak beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir