AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli pantolon giymek

Kahve falında renkli pantolon giymek

Kahve falında renkli pantolon giymek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli pantolon giymek gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Kahve falında gri renk pantolon giymek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, verilen emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli pantolon giymek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk pantolon giymek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık renk pantolon giymek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renk pantolon giymek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renk pantolon görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renk pantolon görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında turuncu renk pantolon görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir