AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kaplumbağa görmek

Kahve falında renkli kaplumbağa görmek

Kahve falında renkli kaplumbağa görmek dertlerin sona ereceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli kaplumbağa gördüyseniz:

  • Gerilime rağmen hayranlarınız artıyor olacak.

Kahve falında renkli kaplumbağa görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına yorulur.

Kahve falında yeşil renk kaplumbağa görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük su kaplumbağası görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sırtında kaplumbağa görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kaplumbağası görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, makamından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta kaplumbağa görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında küçük kaplumbağa görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa kabuğu görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir