AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkte elbise giymek

Kahve falında yeşil renkte elbise giymek

Kahve falında yeşil renkte elbise giymek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye delalet eder.

Kahve falında yeşil renkte elbise giymek gördüyseniz:

  • Kaygılı veya zorlu bir ilişki içine girme yolundasınız.

Kahve falında yeşil renkte elbise giymek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında turuncu renkte elbise giymek kazancının ve canın güvence altında olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında mor renkli elbise giymek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının sarı renk elbise giydiğini görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı renk elbise giymek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş renkli elbise giymek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında koyu renk elbise giymek şükür içinde bir hayat süreceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına işarettir.

Kahve falında lacivert renk elbise giymek aile hayatının bozulacağına, hem hayatının kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir