AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk kıyafet giymek

Kahve falında yeşil renk kıyafet giymek

Kahve falında yeşil renk kıyafet giymek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renk kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Çekiciliğinizi kullanarak pek çok şeyin altından kalkabilirsiniz.

Kahve falında yeşil renk kıyafet giymek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, haneye nifak gireceğine yorulur.

Kahve falında turuncu renk kıyafet giymek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkli kıyafet görmek prestij kaybı yaşayacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil renk kıyafet görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil gece kıyafeti giymek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kıyafet giymek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renk abiye giymek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil renk ayakkabı giymek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir