AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan düşmek

Kahve falında ağaçtan düşmek

Kahve falında ağaçtan düşmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan düşmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde dürüstlük önem taşıyor.

Kahve falında ağaçta düşmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç dalından düşmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç üzerine düşmek iş hayatının tamamen bozulacağına, hem çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın üstüne düşmek yardım edeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında ceviz ağacından düşmek bazen de rahat geçeceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında elma ağacından düşmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çam ağacından düşmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan düşmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir