AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut ağacından düşmek

Kahve falında armut ağacından düşmek

Kahve falında armut ağacından düşmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, kendi işinin patronu olunacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında armut ağacından düşmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında armut ağacından düşmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan armut almak herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elma ve armut ağacı görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında armut ve armut ağacı görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan armut düşürmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan armut koparmak iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında armut ağacından armut yemek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına işarettir.

Kahve falında elma armut ağacı görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir