AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden yeşillik görmek

Kahve falında pencereden yeşillik görmek

Kahve falında pencereden yeşillik görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, büyük paralar kazanacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına yorulur.

Kahve falında pencereden yeşillik gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almanız size belli bedeller ödetebilir.

Kahve falında yeşil pencereli ev görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında pencereden yeşillik görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil pencere görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, eşiyle bahtiyar olacağına tabir olunur.

Kahve falında pencere ölçmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine delalettir.

Kahve falında demirli pencere görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, itibarını geri kazanacağına işarettir.

Kahve falında bir eve pencereden girmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında pencereye oturmak üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine yorulur.

Kahve falında pencere düşmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir