AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakımsız mezar görmek

Kahve falında bakımsız mezar görmek

Kahve falında bakımsız mezar görmek zafer elde edeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakımsız mezar gördüyseniz:

  • Gitmek istediğiniz bir yere geç kalabilir ya da hiç gidemeyebilirsiniz.

Kahve falında bakımsız mezar görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakımlı mezar görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına inanılır.

Kahve falında yoğun bakımda hasta görmek bolluk ve bereket göreceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bakımlı el görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında bakımlı ayak görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne bakım yapmak ağız tadının yerine geleceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabaya bakım yaptırmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine delalet eder.

Kahve falında bakımlı ev görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir