AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakımlı mezar görmek

Kahve falında bakımlı mezar görmek

Kahve falında bakımlı mezar görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, tövbelerin kabul olacağına, itibarını zedeleyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında bakımlı mezar gördüyseniz:

  • İşinize duygularınızı karıştırmamanız gerekiyor.

Kahve falında bakımlı mezar görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, daha çok iş yapacağına alamet eder.

Kahve falında bakımsız mezar görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakımlı saç görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasını yoğun bakımda görmek karanlığın biteceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini yoğun bakımda görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi yoğun bakımda görmek işlerinin kötüye gideceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakımlı erkek görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına işaret eder.

Kahve falında babayı yogun bakımda görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir