AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakımlı ev görmek

Kahve falında bakımlı ev görmek

Kahve falında bakımlı ev görmek ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakımlı ev gördüyseniz:

  • Duygusal blöf veya şantaj türevi olaylar karşısında ödün vermeniz gerekiyor gibi hissedebilirsiniz.

Kahve falında bakımlı ev görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında bakımsız eve taşınmak zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bakım evi görmek kazancının yerine gelmesine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında bakımsız ev görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, süzüleceğine işaret eder.

Kahve falında eve bakım yapmak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bakımsız mezar görmek herkes tarafından saygı göreceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında eşini yoğun bakımda görmek atılım yapacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğun bakımda yattığını görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, zorlukların kolayca aşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir