AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakımlı el görmek

Kahve falında bakımlı el görmek

Kahve falında bakımlı el görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında bakımlı el gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken büyük bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında bakımlı el görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine inanılır.

Kahve falında bakımsız el görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakımsız tuvalet görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına alamet eder.

Kahve falında bakımlı olmak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında bakımlı ayak görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına işarettir.

Kahve falında birini yoğun bakımda görmek planların boşa gideceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne bakım yapmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında saç bakımı yapmak eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir