AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil pasaport görmek

Kahve falında yeşil pasaport görmek

Kahve falında yeşil pasaport görmek yıpranacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil pasaport gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle çalışmanızda veya bir araya gelmenizde fayda var.

Kahve falında yeşil pasaport görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında pasaport çıkarmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pasaport almaya çalışmak ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalettir.

Kahve falında pasaportu kaybetmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasaport almak bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasaport kaybetmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında pasaport görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında pasaport unutmak yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir