AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasaport çıkarmak

Kahve falında pasaport çıkarmak

Kahve falında pasaport çıkarmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, çok günah işleyeceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pasaport çıkarmak gördüyseniz:

  • İşiniz veya ev yaşantınızla ilgili sorumluluklarınızı veya verdiğiniz sözleri yerine getirmeden sosyal planlar yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında pasaport çıkarmak ortaya bazı projeler koyacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pasaportu kaybetmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah pasaport görmek hasta olanın da iyileşeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına inanılır.

Kahve falında pasaport kaybetmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pasaport almaya çalışmak kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında pasaport görmek zararların üst üste geleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına inanılır.

Kahve falında pasaporta vize almak sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pasaport unutmak fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir