AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasaport görmek

Kahve falında pasaport görmek

Kahve falında pasaport görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, cesaretinin yerine geleceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında pasaport gördüyseniz:

  • Planlarınızı ne zaman gerçekleştirebileceğinize konsantre olmak yerine, farklı tecrübeler edinebileceğiniz yerlere gitmeniz veya aktivitelerle uğraşmanız vizyonunuzu genişletebilir.

Kahve falında pasaport çıkarmak herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil pasaport görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında pasaport kaybetmek başarılı olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında pasaport almaya çalışmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasaport unutmak yorgun ve gergin günler geçireceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında pasaport görmek hayatının tamamen altüst olacağına, isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pasaporta vize almak işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Kahve falında pasaport almak büyük düşüneceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir