AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasaport almak

Kahve falında pasaport almak

Kahve falında pasaport almak ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasaport almak gördüyseniz:

  • Evde ihtilaflar gözüküyor.

Kahve falında pasaport unutmak ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında pasaport kaybetmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında siyah pasaport görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil pasaport görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, hayırlı bir yola girileceğine işaret eder.

Kahve falında pasaport görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine inanılır.

Kahve falında pasaport almak rahatsızlıkların şifa bulacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında pasaport çıkarmak iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında pasaport almaya çalışmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir